We kindly inform that your browser is no longer supported by Microsoft and poses a security risk.

Please switch to current Microsoft Edge, Firefox or Chrome.

Mitä haluaisit oppia vammaisten ihmisten osallisuudesta?

Oletko miettinyt, miten järjestösi tai yhteisösi voisi ottaa paremmin huomioon vammaiset maahanmuuttajat toiminnassaan? Nyt voit kertoa, mitä haluaisit oppia aiheesta lähettiläskoulutuksissamme.

Koulutamme monikulttuurisia järjestöjä ja yhteisöjä vammaisten ihmisten oikeuksista ja osallisuudesta lähettiläskoulutuksissa. Nyt kartoitamme kiinnostusta koulutukseen osallistumisesta. Selvitämme myös, millaisesta koulutuksesta olisi eniten hyötyä.

Koulutukset järjestetään yhteistyössä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kanssa. Niiden tavoitteena on tukea monikulttuurisia järjestöjä ja yhteisöjä ottamaan paremmin huomioon vammaisten ihmisten osallisuus omassa toiminnassaan. Koulutetut henkilöt järjestävät koulutuksia aiheesta ja toimivat lähettiläinä yhteisöjensä ja järjestöjensä sisällä.

Nyt voit rekisteröidä alustavan kiinnostuksesi lähettiläskoulutukseen ja kertoa toiveita sen sisällöstä. Rekisteröityminen ei ole sitova. Kartoitamme sillä kiinnostusta koulutukseen ja sen teemoihin.

Ensimmäinen lähettiläskoulutus järjestetään 8.10.2020. Jos paljon kiinnostusta koulutusta kohtaan ilmenee, järjestämme myös toisen koulutuksen loppuvuodesta.

Rekisteröi kiinnostuksesi ja vastaa kyselyyn täällä. Suuri kiitos vastauksista jo etukäteen!

Lisätietoja lähettiläskoulutuksista voi kysyä: info@yhteistyolla.fi