We kindly inform that your browser is no longer supported by Microsoft and poses a security risk.

Please switch to current Microsoft Edge, Firefox or Chrome.

Koulutukset ja tapahtumat

Järjestämme sekä eri kohderyhmille suunnattuja teemakoulutuksia että avoimia tapahtumia. Tulevat avoimet tapahtumat julkaistaan ajankohtaista-sivulla.

Lähettiläskoulutukset

Koulutamme monikulttuuristen yhteisöjen ja järjestöjen edustajia vammaisten ihmisten oikeuksista ja osallisuudesta. Koulutetut henkilöt toimivat lähettiläinä yhteisöjensä ja järjestöjensä sisällä. Koulutuksen avulla yhteisöt ja järjestöt osaavat ottaa paremmin huomioon vammaisten henkilöiden osallisuuden omassa toiminnassaan.

Koulutetut lähettiläät järjestävät 1–2 koulutusta tai tilaisuutta omissa yhteisöissään. Ohjaamme lähettiläitä hankkeen aikana ja tuemme heitä tilaisuuksien järjestämisessä.


Monikulttuurisuuskoulutukset

Järjestämme vammaistoimijoille ja muille vammaisia maahanmuuttajia työssään kohtaaville koulutuksia maahanmuuttajataustaisten vammaisten henkilöiden erityispiirteistä ja monikulttuurisesta kohtaamisesta. Räätälöimme 1−2 tunnin koulutuksen tilaajan tarpeiden pohjalta.


Yhteisötapahtumat

Tuomme vuosittain yhteen toimijoita, aktiiveja ja muita aiheesta kiinnostuneita ihmisiä avoimissa yhteisötapahtumissa. Tapahtumat edistävät yhteisöjen, vammaisten henkilöiden sekä vammais- ja maahanmuuttajatoimijoiden kohtaamista. Ne tarjoavat tilaisuuden tutustua aiheeseen syvemmin ja luoda uusia verkostoja. 

Kysy lisää!

Haluatko tilata monikulttuurisuuskoulutuksen tai tiedustella tulevia tapahtumia? Ota meihin yhteyttä!