We kindly inform that your browser is no longer supported by Microsoft and poses a security risk.

Please switch to current Microsoft Edge, Firefox or Chrome.

Aloitamme somalinkielisen vertaistoiminnan erityislasten vanhemmille

Oletko somalinkielinen erityislapsen vanhempi? Haluaisitko päästä keskustelemaan muiden vanhempien kanssa? Tervetuloa mukaan vertaisryhmään!
Vanhemman ja lasten kädet päällekkäin.

Aloitamme vertaisryhmän erityislasten vanhemmille. Ryhmä järjestetään somalin kielellä ja sinne ovat tervetulleita kaikki, joita aihe koskee.

Ryhmässä on mahdollista keskustella monista erityislasten vanhemmuuteen liittyvistä kokemuksista ja ajatuksista avoimessa ilmapiirissä. Ryhmää ohjaa vertaisohjaaja ja sitä suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa.

Ensimmäisellä kerralla tutustutaan ja suunnitellaan ryhmän toimintaa yhdessä. Mukaan voi tulla matalalla kynnyksellä. Myös lapset voidaan ottaa mukaan ensimmäiselle kerralle. Tervetuloa siis mukaan yksin tai koko perheen voimin!

Ilmoittaudu mukaan ryhmään tai kysele lisätietoja soittamalla numeroon 050 544 2577 tai lähettämällä meille sähköpostia info@yhteistyolla.fi.

PÄIVITYS: Uusien rajoitusten vuoksi olemme siirtäneet ryhmän aloituksen toistaiseksi. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme, kun tiedämme milloin toiminta voi käynnistyä. Voit edelleen ilmoittautua mukaan ja kysellä lisätietoja numerosta 050 544 2577.